•  

  Al meer dan 500 tevreden bruidsparen door Nederland getukt !

 •  

  "De verrassing was compleet en het succes groot.

  Iedereen was zeer tevreden!"

 •  

  "Wij hebben enorm gelachen en genoten.

  Bedankt voor deze bijzondere leuke dag, ook namens de dames

  van de SIA."

 •  

  "Het was prima geregeld. Leuke chauffeur en een erg leuke

  ervaring."

 • Trouwauto Gelderland

  Bijzondere trouwauto in Gelderland

  Voor bijzonder trouwvervoer in Gelderland moet u bij My Tuk zijn. Wij verhuren luxe en in beperkte oplage gemaakte Italiaanse tuk tuks voor bruiloften en partijen. Met onze vriendelijke chauffeurs die u snel en veilig naar elke gewenste locatie brengen, heeft u met onze tuktuks een ideale en originele trouwauto in Gelderland.


  Niet alledaags

  Uw trouwdag is allesbehalve een alledaagse gelegenheid. Onze leuke tuktuks vormen een perfecte aanvulling hierop. Een tuktuk is immers ook een niet alledaagse trouwauto. In Gelderland kunnen wij met onze tuktuks op allerlei plaatsen komen, ook op plekken waar een gewone trouwauto niet kan komen. U kunt onze tuktuks bovendien helemaal naar eigen wens versieren, of dit door ons laten doen. Zo heeft u op uw speciale dag de meest unieke trouwauto in heel Gelderland!


  Vraag naar de mogelijkheden

  Passen onze tuktuks perfect bij uw bruiloft en wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden voor uw originele trouwauto in Gelderland? Neem contact met ons op door uw vraag achter te laten op ons contactformulier of door ons te bellen op 033-4720334.

  2013 My Tuk Website by sprite-it