•  

  Al meer dan 500 tevreden bruidsparen door Nederland getukt !

 •  

  "De verrassing was compleet en het succes groot.

  Iedereen was zeer tevreden!"

 •  

  "Wij hebben enorm gelachen en genoten.

  Bedankt voor deze bijzondere leuke dag, ook namens de dames

  van de SIA."

 •  

  "Het was prima geregeld. Leuke chauffeur en een erg leuke

  ervaring."

 • Origineel trouwvervoer

  Origineel trouwvervoer? Kies voor tuktuks van My Tuk

  Welkom bij My Tuk: uw partner op het gebied van bijzonder en uniek trouwvervoer. Wij verhuren luxe Italiaanse tuktuks met chauffeur voor bruiloften en partijen, en helpen met ons origineel trouwvervoer graag uw bijzondere dag tot een onvergetelijke ervaring te maken.

   

  Unieke belevenis

  Uw trouwdag is natuurlijk een unieke en romantische dag. Daar hoort trouwvervoer bij dat bij u past. Bent u eigenzinnig en wilt u ook voor uw bruidsauto net even wat anders dan anders, dan zijn de originele 'Piaggio Calessino tuktuks' van My Tuk echt wat voor u. Als origineel trouwvervoer zijn deze luxe Italiaanse tuktuks de perfecte manier om u op comfortabele en ludieke wijze naar uw trouwlocatie(s) te vervoeren. Als bestuurders van uw originele trouwvervoer helpen onze vriendelijke chauffeurs u bovendien graag om uw speciale dag tot een unieke belevenis te maken.


  Vragen?

  Heeft u vragen over onze tuk tuks en wat wij bij My Tuk voor u kunnen betekenen voor uw bruiloft? Wij vertellen u graag over onze mogelijkheden voor origineel trouwvervoer. Bel ons op 033-4720334 of stel uw vraag via ons contactformulier.

  2013 My Tuk Website by sprite-it